Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася серією яскравих кадрів з гала-вечері премії телеканалу Муз-ТВ. Так, артистка позувала в піджаку тілесного кольору, квітчастій сорочці і червоних овальних окулярах, даючи інтерв'ю російським журналістам.

"Вечір був 🔥🤘@muztv", - лаконічно підписала Лобода. Фолловери не пройшли повз: "@lobodaofficial Ви зразок жіночності і стриманості♥️ захоплююся Вами🙏", "Це-Жінка,яка вміє себе показати!!!!!", "Свєта прийшла на зміну Аллі.😘", "Повторимо шлях Алли Борисівни???", "Як завжди хороша!❤️❤️❤️", "Вона божественна😍😍😍".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.