Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нове фото, на якому постала перед шанувальниками у кумедному образі.

На фотографії, яка з'явилася в записі артистки, вона постала на огляд публіки в стильному луці на тлі того самого горезвісного килима. Леся з'явилася на фото в довгому шкіряному плащі чорного кольору. Її волосся розпущене, на обличчі легкий макіяж, а руки вона завела за голову. Телезірка стоїть у розслабленій позі, і з легкою посмішкою дивиться в камеру.

У підписі до фотографії Леся Нікітюк жартівливо написала: "У Києві завжди можна знайти шматочок Хмельницького". Шанувальники не пройшли повз цього фото і почали активно обговорювати. Фолловери засипають Нікітюк компліментами і побажаннями, а деякі почали жартувати з приводу килима.

"Леся, ти красуня", "Довгенька пані", "Ну так краса ж яка, це я про килим. Леська само собою нормуль", "Боже! Плащ як у Боярського! І де можна прикупити такий?", "Килимок супер", "Леся, мені здається ти не звичайна і всіх людей притягуєш до себе, у тебе талант, він буде до старості", "Красуня", "Дуже красива", "Оце килимок!", "Шикарний килим", "Леся на тлі бабусиного килима", "Хмельницький ридає!", "Хмельницький скрізь є", - пишуть в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, Леся Нікітюк захопила мережу новим селфі. Телезірка поділилася милим селфі, зробленим на телефон у ресторані Vino e Cucina, який зазначила в геолокації до знімка.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.