Епатажна українська співачка Оля Полякова вирішила здивувати публіку новим образом, але вийшло не дуже. "Суперблондинка" виступила на шоу "Вечір прем'єр з Катериною Осадчою" і одягла на себе яскраве шкіряне Боді, але нарвалася на критику фанатів. Саму себе Полякова проассоциировала з Мадонною, але фанати заявили, що це не Мадонна, а Кіркоров у спідниці.

Олю Полякову можна по праву назвати королевою епатажу, адже вона регулярно вражає і захоплює своїми відвертими і ефектними нарядами - як на сцені, так і в житті.

На днях "королева ночі" порадувала шанувальників виступом на "Вечорі прем'єр з Катериною Осадчою" - і звичайно ж, не обійшлося без яскравого сценічного вбрання. Знімками з концерту артистка поділилася на своїй сторінці в Instagram.

На Олі було червоне шкіряне боді з мереживом і плечима - "ліхтариками". Поверх цієї "розкоші" співачка накинула золоту накидку. На Оле того ж красувалися червоні туфлі на шпильці, колготки в сіточку і золота корона. На руках у Олі були білі манжети, а на шиї - велика прикраса.
Оля вийшла на сцену в пікантному червоному шкіряному боді з мереживом і об'ємними плечима-ліхтариками. Сексапільний костюм співачка доповнила золотий накидкою, червоними туфлями на шпильці, колготками в сіточку і золотою короною. На руках у зірки красувалися білі манжети, а на шиї - масивне прикраса.

Оля, ти не Мадонна, ти Кіркоров


Полякова виконала пісню "Мадонна", тому в підписі до публікації порівняла себе з нею.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Кіркоров у спідниці", "Дуже скидається на Кіркорова, це зіркова хвороба так ховається" - кинулися обговорювати невдалу "Мадонну" фанати.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.