Відомий український співак і шоумен Віталій Козловський, який минулої весни оскандалився своїм виступом в Росії й славиться голими фотографіями в мережі, показав нове фото, яким потішив своїх численних прихильниць. Вся річ у тому, що співак з'явився на огляд публіки в дуже романтичному образі.

Так, на своїй сторінці в Instagram співак опублікував фотографію, на якій позує біля автомобіля зі стаканчиком кави в руках. Віталік на цьому знімку схожий на голлівудського красеня, його образ досить стильний. Для фотосесії він надів вузькі темні джинси і чорний светр, поверх якого накинув темний піджак. На ногах співака акуратні чорні черевики. Віталік не дивиться в камеру, він стоїть трохи боком до камери і дивиться у далечінь.

У підписі до фотографії Віталій Козловський натякнув на нове кохання, а також розпитав про нього у своїх шанувальників. "Зустрічаєш сотні людей, і ніхто з них не чіпає. А потім хтось один змінює все твоє життя... Назавжди. У скільки років ви вперше закохалися?", - написав артист. Шанувальники не залишилися байдужими і почали обговорювати нову публікацію співака. Стильний образ Віталіка засипають компліментами в коментарях, а більшість почали розповідати про своє перше кохання.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"В 12 років, і прожила ця перша любов і відносини до 16 років. Зараз це виглядає смішно, а тоді здавалося, що це назавжди", "Ну взагалі-то в 10 років, в тебе, відразу після "Шансу". І далі пішло-поїхало. Ось така моя історія про перше кохання", "Класний ти, Віталік", "Фото супер!", "Шикарний", "Найголовніша не перша любов, а остання. Коли розумієш, що все що було до – просто досвід", "Крута фотка", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Віталій Козловський привітав з Новим роком милим віршиком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Козловський презентував новий кліп.

Також портал "Знай.uа" писав, що Віталій Козловський показав фото біля моря і тут почалося.