Відомий український співак і шоумен Віталій Козловський, який навесні оскандалився своїм виступом в Росії і славиться голими фотографіями в мережі, показав нове фото, яким потішив своїх численних шанувальників. Вся справа в тому, що співак з'явився на огляд публіки в компанії загадкової дівчини.

Так, на своїй сторінці в Instagram співак опублікував фотографію, на якій позує в обнімку з дівчиною, обличчя якої не видно. На знімку Віталік постав в романтичному образі, на ньому темно-синя водолазка і чорний піджак. Він ніжно притискає до себе незнайомку, прикривши очі. Дівчина теж обіймає Козловського, на ній сіра кофта, а її волосся розпущене.

У підписі до фотографії Віталій розповів шанувальникам про нову пісню і привітав всіх з Днем святого Валентина. "Кожна дівчина чи жінка незалежно від віку іноді відчуває себе беззахисною маленькою дівчинкою. Можливо, особливо в моменти болю або розчарувань у відносинах... Я думаю, що в такі моменти їй хочеться «сховатися» від всього світу і нікого не бачити і не чути. А може їй необхідні розуміння, підтримка і дружні обійми? У новій пісні «Мала», я «обіймаю душею» кожну жінку, яка сьогодні, в День Святого Валентина, ще не знайшла свою любов і відчуває себе самотньою... «...Ще буде сонце і світ, ще прийде твій новий день. Лише повір...» Зі святом. Заходьте на мій профіль, тисніть посилання і слухайте «МАЛУ»".

Шанувальники не залишилися байдужими і почали обговорювати нову публікацію співака. Фанати засипають Віталіка компліментами, а також запитують про таємничу незнайомку, яку він так зворушливо обіймає. Деякі артиста вітають з Днем закоханих у відповідь на його привітання.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, Віталій Козловський занурився в "ополонку з підігрівом".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Козловський презентував новий кліп.

Також портал "Знай.uа" писав, що Віталій Козловський показав фото біля моря і тут почалося.