Нарешті стало відомо, хто займе місце відомого українського шоумена і кандидата у президенти Володимира Зеленського в студії "Квартал 95".

Оскільки Володимир Зеленський бореться за місце президента України і, за попередніми даними, лідирує за кількістю охочих за нього проголосувати, головним героєм студії "Квартал 95" запропонували стати Денису Манжосову.

Денис Манжосов

Зазначимо, що Манжосов припинив співпрацювати зі студією у 2013 році. Українські ЗМІ, посилаючись на джерело у "Квартал 95", пишуть, що він неодноразово хотів повернутися у проект, проте колектив був проти такого ходу подій.

"З ним досить жорстко розлучилися в 2013-му, але час не стоїть на місці, проект розвивався. Зараз же він повинен зайняти місце Володимира, це стало в деякому роді оплатою мовчання, щоб нюанси його відходу і внутрішніх питань студії не були оприлюднені перед виборами". розповідає джерело

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Студія "Квартал 95"
Студія "Квартал 95"

Також зазначається, що у Манжосова немає підстав відмовитися від пропозиції. До слова, Денис Манжосов та Володимир Зеленський є засновниками команди КВН "95-й квартал". У 2002 році була створена "Студія Квартал 95".

Денис Манжосов

Нагадаємо, що зірка студії "Квартал 95" і засновниця "Жіночого Кварталу" Олена Кравець частенько тішить шанувальників новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кадр з чорно-білої фотосесії, позуючи в білій сорочці і розстебнувши верхні гудзики. Образ артистка доповнила масивними золотими сережками, ніжно посміхаючись на камеру. Варто відзначити, що зйомка, швидше за все, не нова, адже раніше Олена публікувала подібні знімки після народження близнюків, проте вона зовсім не виглядає на 42 роки.