Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним фото. Знаменитість виставила дуже ніжне ранкове селфі з легким нюдовим макіяжем і розпатланим волоссям, примірявши білу тонку блузку. Так, артистка поспішила поділитися з шанувальниками емоціями від концертів і пожежі в Нотр-Дам-де-Парі, зізнавшись, що не може нормально виразити почуття, адже заплуталася.

"За кілька днів стільки різних емоцій 🙈 концерти в Ростові і Єсентуках, де на одному диханні пролітали 100 хвилин щастя, приголомшливий теплий прийом! 🔥 За що спасибі кожному серцю ❤️ ! По прильоту вчора шалена пропозиція про співпрацю 💃🏼 А вже ввечері - несподіване повідомлення про трагедію в Парижі... як всі ці емоції в себе помістити.. а потім заснути? Ніяк 🙈 в підсумку все одно підйом в 5 ранку і виїзд в аеропорт.. Як ви справляєтеся зі своїми ?)", - поцікавилася Брежнєва. Фолловери не пройшли повз: "Красива 😍", "найкрасивіші і добрі очі у вас😍", "Ангел😍", "Найкраща боротьба з емоціями - Лягати спати! Я подумаю про це ЗАВТРА...!!", "Найкрасивіша жінка на світі", "Прекрасна 😍😍😍😍💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖", "❤️❤️❤️ прекрасна як завжди".

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.