Костюмована драма "Кріпосна" стала одним з найпопулярніших вітчизняних серіалів. Творці картини запевняють, що це найбільш масштабний проект в Україні за останні кілька років. Події у фільмі розгортаються у часи благородної епохи 19 століття. Шанувальники серіалу відзначають неймовірну атмосферу, захоплюючий сюжет і підступні інтриги серіалу, які приковують увагу.

Всі глядачі з нетерпінням чекають другого сезону картини, яка запланована на осінь цього року. У зв'язку з цим, головна актриса серіалу Катерина Ковальчук, яка виконує роль Кітті, поділилася тим, які зміни чекають на її героїню в новому сезоні, повідомляє видання "Теленеделя" .

"Катерина зміниться у всьому. Починаючи від зовнішнього вигляду і закінчуючи внутрішніми відчуттями. При чому всередині вона зміниться дуже сильно. Та Катерина, яка переживала багато горя, кривди, болі, вже все виплакала, а в наступному сезоні вона буде черствіти. Стане жорсткішою, сильнішою, мудрішою, розумнішою, тому що їй потрібно буде захищатися." - по-секрету розповідає Ковальчук.

Катерина Ковальчук (Кітті)

Актриса розповіла також і про вимушене моральноме дорослішання своєї героїні:
"З самого початку другого сезону на неї чекають великі труднощі. Але посміхатися вона теж буде, не тільки весь час плакати. Вона стане мудрою жінкою, а не дівчинкою Кітті, якою її знали в першому сезоні. Буде на що подивитися, буде за що попереживати і до чого прийти разом з героїнею. Її шлях дуже непростий, але дуже повчальний. Сподіваюся, це допоможе глядачам відчути дорогу разом з Кітті і прийти до своїх рішень, мріям, цілям."

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Катерина стверджує, що у її героїні з'являться як і нові друзі, так і чергові вороги, з якими вона буде змушена боротися, щоб їй не змогли зашкодити. Також Ковальчук розповіла і про покарання для кривдників з першого сезону серіалу:
"...Не хочу спойлерити, але скажу так: у наступному сезоні не все у Катіних кривдників буде складатися добре"

Як повідомляв Знай.ua, серіал "Кріпосна" викликав гнів українців.

Також Знай.ua писав, що голлівудська зірка "роздяглася" перед хейтерами і послала їх подалі.