Мода на анімалістичні принти закріпилася ще восени, однак навесні заграла з новою силою. А в найпопулярніший леопардовий принт у всіх його проявах вже встигли одягнутися і зірки українського шоу-бізнесу, виставивши сміливі вбрання на своїх сторінках в Instagram. Так, наприклад, Настя Каменських приміряла масивний пуховик, Надя Дорофєєва похвалилася коротенькою сукнею, а Слава Камінська засвітила розкішну фігуру в купальнику з глибоким декольте.

"Тьолочку вам в стрічку ))) ", - жартує солістка "НеАнгелів" Слава Камінська.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"2 місяці тому я й уявити собі не могла, що коли-небудь у моєму гардеробі буде річ з леопардовим принтом", - зізналася Дорофєєва.

"Київ-моя любов", - лаконічно додає Каменських.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.