Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася анонсом новенької композиції "Пуля-дура", якою інтригує дуже довгий час. Так, артистка виставила невеликий уривок пісні, примірявши досить дивний образ: капелюх з широкими полями, яскраво-червоні губи і черепи в зіницях, затиснувши в роті кулю і прикурюючи від кістяної руки з трояндою. Варто відзначити, що прем'єра запланована вже на 19 квітня.

"ПРЕМ'ЄРА СИНГЛУ🔥🔥
ПУЛЯ-ДУРА 🔫
п. с.
перший постріл з альбому як і кожний наступний буде контрольним!😈👌 19.04!!!!!!!", - загадково підписала Лобода. Фолловери взялися коментувати, але їх думки розділилися: "На Мадону схожа...стиль прям її😍", "Думав Maruv", "На Марув скидається 😉", "Готуємо капелюхи , купуємо начос , і вчимо сальсу 💃🙏Це буде пушка 💣", "Пісня для кабаре", "Коли я чула тільки мінус, мені більше подобалося. Зі словами якась дурниця 🙁", "Що за вогонь🔥💔".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.