Колишня дружина відомого українського продюсера та артиста Потапа Ірина Горова розповіла, чому вони приховували своє розлучення цілих п'ять років.

Про це Горова заявила в програмі "Зірковий шлях" на телеканалі "Україна".

За словами Ірини, яка також співвласниця Mozgi Entertainment, вони з Олексієм (справжнє ім'я Потапа) не хотіли розповідати подробиці особистого життя, аби не травмувати дітей. Подружжя намагалося зробити так, щоб діти не відчували стресу, і щоб зайві обговорення їх особистого життя не погіршили ситуацію.

"Коли воно в такому ще ... коли раночка відкрита, яка б вона не була — велика чи маленька, коли з'являються треті особи в цьому всьому, правда вони можуть змінити хід подій. Все-таки є речі, які не хочеться читати. Є речі, які не хочеться виносити. У нас є діти, є партнери, є якісь історії", - зазначила Ірина.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Ірина розповіла, що перший раз вискочила заміж в 16 років. При цьому це було "не по зальоту". Тоді вона вирішила проявити самостійність і свій характер. У 18 років Ірина народила доньку Наталю.

Ірина Горова була одружена дві. Потапа вона зустріла, коли ще перебувала у першому шлюбі, і закохалася в нього по вуха. Тоді їй було близько 25 років, а Потапу - 19. Але до того, як у них зав'язалися романтичні стосунки, вони спочатку дружили.

"Але дружба між чоловіком і жінкою неможлива, і все-таки у нас трапився роман. На той момент з чоловіком нас вже нічого не пов'язувало", - розповіла Ірина.

Закохані одружилися в 1999 році, а у 2008 у них народився син Андрій. Ірина розповіла, що зараз її колишні чоловіки дружать і зустрічаються на її дні народження.

Раніше колишнє подружжя розповідало, що зараз у них хороші стосунки, вони довіряють один одному, підстраховують у роботі та у вихованні 10-річного сина. Крім того, за словами Потапа, у бізнесі вони залишаються "єдиною планетою". Особисте життя кожного, яке вони приховують від громадськості, зовсім не заважає їм бути партнерами по бізнесу і просто друзями. Потап займається творчими питаннями, а Ірина відповідає за фінансову частину.

Варто відзначити, що причиною розлучення Ірини та Потапа ЗМІ називали Настю Каменських, з якою відомому виконавцю давно приписують роман. За даними ЗМІ, він живе разом із Настею в заміському будинку.

Нагадаємо, що Каменських пішла від Потапа до світової знаменитості: хто цей щасливчик.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, "Мене ніщо не зупиняє перед народженням дитини": Каменських відверто розповіла про материнство і стосунки з Потапом.

Також "Знай.uа" писав, Каменських у весільній сукні зізналася Потапу у коханні.