Василь Ліванов насамперед асоціюється з найкращим Шерлоком Холмсом. Він зіграв безліч ролей у театрі і кіно і став гідним продовжувачем акторської династії.

Незважаючи на те, що в особистому житті актора складалося все добре, є в його житті сторінка, яка відгукується у його душі постійним болем.

Перша любов і дружина Василя Ліванова Алла Енгельгардт подарувала талановитому акторові доньку. Подружжя були цілком щасливі. Але сімейна ідилія тривала недовго. Незабаром виразно проявилася різниця інтересів і життєвих цілей чоловіка і дружини.

Другою дружиною Ліванова стала молодша за нього на 14 років Олена Балабанова. Їхня зустріч була доленосною.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Коли він вперше побачив Олену, що прямувала на кіностудію "Союзмультфільм", де він працював над мультфільмом "Синій птах", Ліванов сказав, художнику-постановнику Максу Жеребчевському: ця дівчина стане моєю дружиною і народить мені двох синів. Дивовижно, але все так і сталося.

Василь і Олена Ліванови 22 червня 1972 року стали чоловіком і дружиною. Через два роки з'явився на світ їхній первісток Борис. Потім минуло ще десять років до народження молодшого сина Лівановых Миколи.

Вони були неймовірно щасливі всі разом. Здавалося, ніщо не може похитнути цього простого і зрозумілого щастя дружньої сім'ї. Але одного разу в їх будинок постукала біда.

Вранці 1 січня 2009 року в квартирі Ліванових пролунав телефонний дзвінок. Колишня дружина Бориса повідомила про те, що син Василя Борисовича вбив людину.

Вони знали Бориса зовсім іншим: тонким, чуйним. Хлопець навчався у коледжі при Оксфорді, писав сценарії і книги, знімався у кіно. Батьки обожнювали сина і вважали, що він дуже перспективний молодий чоловік.

Як вважає сам Василь Борисович, жахливі метаморфози з сином почали відбуватися, коли з ним поруч виявилася Катерина Хрустальова.

Разом вони приклалися до склянки, часто неможливо було навіть зрозуміти, які препарати він приймав.

Одного разу хтось із друзів Бориса розповів батькові, що Катерина годує Бориса транквілізаторами, щоб підпорядкувати собі його волю. Борис неодноразово розлучався з Катею, але потім знову повертався.

У них народилася дочка Єва. У дівчинки з народження були проблеми зі слухом. Василь і Олена Ліванови доклали масу зусиль для того, щоб онука змогла чути і навчилася розмовляти. Потім Борис Ліванов сам попросив батьків про допомогу.

Коли Борис розлучився з Катериною, в житті молодого чоловіка все змінилося. Він знову став писати, кинув пити, після у нього з'явилася Наталя, працюючи сурдопедагогом в дитячому саду, куди ходила маленька Єва.

І знову все зруйнувалося: Катя стала дзвонити Борису, погрожувати Наталі, а незабаром їй вдалося під якимось приводом заманити Бориса до себе і напоїти його. Наталія від Бориса пішла, а вже через два тижні пролунав той страшний дзвінок.

Василь Ліванов все ще не може повірити у винність сина і щиро вірить – слідство пішло неправильним шляхом. Борис був засуджений до 9 років позбавлення волі, але в 2014 був умовно-достроково звільнений. Поки син відбував покарання Василь і Олена оформили опікунство над онукою, зумівши довести, що мати дівчинки страждає на алкоголізм.

Здавалося, пристрасті в родині вже давно вляглися. Василь Ліванов вірить, що всі жахи в їх сім'ї закінчилися. Лише болить його серце завжди про найближчих людей.

Нагадаємо, російський співак і музикант Володимир Кузьмін, який в червні 2018 року розлучився з третьою дружиною, недовго залишався в холостяках.

Як повідомляв портал "Знай.uа", ім'я Володимира Висоцького нерозривно згадується з ім'ям Марини Владі, яку називають сьогодні любов'ю всього його життя.

Також "Знай.uа" писав, вийшов тизер міні-серіалу "Чернобиль".