Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася виходом у світ з чоловіком Владом Топаловим, позуючи на премії глянцю HELLO! російської версії. Так, зіркові молоді батьки висувалися на номінацію "найстильніша пара", проте програли. Втім, шанувальники одразу помітили, в чому причина, розкритикувавши чорну пухнасту сукню Регіни.

"#ПремияHello#самыестильные
В цьому році ми не найстильніша пара року 😁, але впевнена , що в наступному станемо!) спасибі вам величезне за ваші голоси! Вже ж я напевно знаю, як сильно ви підтримували і голосували за нас! 🙏🏻", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери ж не пройшли повз: "У такому вбранні найстильнішою парою року не стати", "Влад стильно одягнений.. Але Регін ти.. Це вибач але не стильно як на мене.. Біля такого чоловіка ти повинна була бути на висоті,,, а ти як курка не общипана,,,, така красуня, але вбрання відстій 😵👎👎", "Регіна, ви чарівна, але сукня вас з'їла, не зрозуміло де і як в ній🤷‍♀️ занадто заморочена. Хоча для високої моди саме те😘", "Як баба на самоварі", "Пара супер👍,а ось наряд Регіни підкачав!", "З такою фігурою можна вибрати красиве, стильне вбрання. А то постійно одягається дуже дивно і безглуздо.".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.