Популярний танцюрист і хореограф Влад Яма відомий українським телеглядачам у ролі судді шоу "Танці з зірками". У далекому 2006 році він виступав у ньому в якості учасника та його партнеркою була Наталя Могилевська, проте в той раз здобути перемогу їм не вдалося.

Яма приступив до занять танцями ще 30 років тому, пише Clutch. За ці роки він встиг об'їздити півсвіту і завоювати безліч титулів. Тепер же знаменитий хореограф вирішив вразити всіх своїх шанувальниць і продемонстрував свої заняття в тренажерному залі в 7 годин ранку. Відповідне відео Влад опублікував на своїй сторінці в Instagram. Численним шанувальникам заняття танцюриста припали до душі і вони написали під ним безліч приємних коментарів, в яких висловили захоплення спортивною статурою артиста: "Скільки емоцій на обличчі!)", "Влад красень! Так тримати", "Доброго ранку. Підтримувати себе в добрій формі-це дуже добре".

Коментарі

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Раніше ми вже писали про те, що Влад Яма, незважаючи на те, що є зразковим сім'янином, старанно підтримує свій статус секс-символу. Зокрема, на одній з недавніх публікацій в соціальній мережі він зображений під час танцю, при цьому він вже без футболки і красномовно тримається за ремінь брюк, явно збираючись зняти і їх. Шанувальники, помітивши це фото танцюриста, прийшли в захват від м'язистого торсу Влада. А також багато звернули свою увагу на красномовні подряпини на його спині.

Влад Яма

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що дочка знаменитого актора Володимира Машкова Марія розповіла про те, що її батько 10 років тому змусив розлучитися з чоловіком. До цього він ніколи не втручався в особисте життя дівчини, однак не зміг стерпіти зради свого першого зятя.

Як повідомляв портал "Знай.uа": популярна українська співачка Ірина Федишин похвалилася знімками, де працює на городі. Відповідні кадри вона виклала на своїй сторінці в Instagram. Зокрема, знаменитість опублікувала цілу серію знімків з сином, на яких садить картоплю.

Також "Знай.uа" писав, що знаменита українська співачка Злата Огневич розповіла про зйомки свого нового кліпу, а також про всіх чоловіків зі свого життя. Вона зазначила, що багато шанувальників просто намагаються пустити їй пил в очі.