Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографії з життя і різних виходів у світ. Нещодавно співачка презентувала новий пікантний кліп на пісню "Playmate", який на всю просуває у своєму Instagram. Однак цього разу Даша вирішила відійти від реклами власного кліпу і показала пікантні фото, які підкорили серця її шанувальників.

Як відомо, нещодавно Даша Астаф'єва публікувала гарячі обкладинки журналу Playboy зі своїми фото. Тепер же вона, мабуть, вирішила підтвердити свій статус зірки Playboy, і опублікувала не менш пікантні знімки. Для спекотної фотосесії артистка одягла чорний сітчастий наряд, який тільки злегка прикриває інтимні місця на її стрункому тілі з красивими вигинами. При цьому волосся Даші розпущене у пишній "африканської" зачісці, а на її обличчі легкий макіяж. Даша відображена в сексуальній позі, підкреслюючи всі свої пікантні вигини.

У підписі до фотографії співачка написала: "Мультяшка? @nickyashika for @piskunovart @alexandrpavlenko_#mua @naidenko_v #hair @daniamartemianov. Total look by @dior @jujuboutique". Шанувальники в захваті від нової фотосесії Даші Астаф'євої і засипають зірку компліментами в коментарях. Багато відзначили витончену фігуру артистки, іншим сподобалася її незвичайна зачіска.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Треба записати альбом в стилі 80-х", "Космос", "Даша бомба", "Попа дивно виділяється", "Ти просто неймовірна", "Смаколик", "Ідеальна!", "Неймовірна красуня", "Моя мавпочка", "Дуже крута", "Красунчик", "Сама грація!", "Краса", "Моя богиня", "Даша, Ви – богиня", "Лялечка", "Казкова Даша", "Дашенька мені подобається, завжди лайк", - пишуть захоплені фанати в коментарях до фото.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно його піарить у своєму Instagram.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.uа" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.