Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Останнім часом шанувальники помітили, що Надя захопилася експериментами з волоссям і пошуками власного стилю. І те, й інше в неї чудово виходить.

Нещодавно артистка опублікувала у своєму Instagram нове фото, на якому позує в стильному луці. Надя Дорофєєва відображена в Амстердамі, і ми бачимо, у чому вона вирушила його підкорювати. Так, Надя одягла стильний чорний спортивний костюм з білими смужками з боків і світлими кросівками на ногах. Її волосся зібране в недбалу зачіску, а на обличчі легкий макіяж, вона не дивиться в камеру і ледь посміхається, дивлячись в бік.

У підписі до фотографії Надя Дорофєєва похвалилася своїм поверненням в столиці Нідерландів. "Амстердам, ми повернулися, як і обіцяли. Ну чому ти такий красивий? #nitejogger. @adidasukraine", - написала співачка. Шанувальники популярної артистки не пройшли повз і почали активно коментувати її нове фото. Фани в захваті від такого незвичайного образу і засипають Надю компліментами в коментарях до фото. Однак деякі запитують артистку, що вона робить в Амстердамі.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Ти прекрасна", "Надюша, гарного відпочинку!", "Добре відпочинь. Нехай щока швидше проходить", "Яка ж гарна фотка", "Гарного відпочинку", "Сподіваюся DoDo-влог з Амстердама буде", "Шалено красива", "Красива", "Виглядаєш вогонь", "Амстердам не зрівняється з твоєю красою", "Надя, ти просто найкраща", "Вид прекрасний, як і ти", "Чому ти така красива?", "Красуня!", "Яка гарна, прям не можу", "Моя дівчинка", "Колір настрою рожевий!", "Амстердам, як завжди, прекрасний", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва показала пальм українську красу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.