Зйомки "Ігри престолів" завершилися ще в липні минулого року. Культові актори серіалу хоча і жалкують, що нових сезонів більше не буде, але з теплотою згадують веселі історії зі зйомок.

Емілія Кларк, яка виконала роль матері драконів Дейенеріс під час зйомок перенесла два крововиливи в мозок. Хірургічні втручання призвели до того, що дівчина на тиждень втратила здатність розуміти мову і розмовляти. Крім того, під час другої операції частину кісток черепа їй замінили титановими пластинами.

"Я виглядала як жертва всіх воєн Вестерос, — згадувала зірка. — Частина кісток черепа замінили титановими пластинами, з голови стирчав дренажний шланг, страшний шрам тягнувся від скальпи до вуха. Було важко повірити, що з часом він стане непомітним", - згадує Емілія.

Крім того, їй дуже запам'яталося, як у першому сезоні за сюжетом їй потрібно було їсти серце жеребця. Кларк зізнається, що їй довелося з'їсти їх 28 штук, природно не справжніх, а бутафорських.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"За консистенцією це нагадувало жувальний мармелад, а за смаком — сирі макарони і побутову хімію. Поруч поставили відро, щоб мене нудило не на підлогу. Штучна кров, в якій я вимазалася, була в'язкою, як клей. Відпросившись у туалет, не могла звідти вибратися — прилипла до сидіння", - зізнається Емілія.

Кіт Харінгтон і зовсім примудрився заснути на зйомках. Це сталося, коли його герой дві серії лежав мертвий перед воскресінням Червоної жрицею.

"Поки лежав на столі, мене торсали, плутали волосся. Залишали у спокої тільки перед командою "Мотор!". Як заснув, а відкривши очі, не зрозумів, де перебуваю, і дико злякався, що прокинувся в світі Вестерос", - згадує Кейт.

Нагадаємо, знімки 2 серії нової Гри Престолів злили в мережу.

Як повідомляв Знай. ua, українські політики зіграли головні ролі в "Грі престолів".

Знай. ua писав, що зірка Ігри Престолів розповіла про психічні проблеми.