Софі Тернер, яка зіграла роль Санса Старк в серіалі "Гра престолів", опублікувала чарівну фотографію.

На знімку Софі являє собою зразок строгості - точнісінько, як її героїня у відомому серіалі.

Варто нагадати, що днями зірки популярного серіалу "Гра престолов"восьмий сезон якого стартує вже з 14 квітні, повністю поринули у світ українського кіно.

Про це повідомляють ЗМІ.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

вся справа в тому, що український журнал про кіноіндустрії GLcinema, на обкладинці якої зображено нагорода національної кінопремії "Золота Дзига", потрапив в руки голлівудських зірок.

На опублікованих кадрах можна помітити головних героїв популярного серіалу "Гра престолів" Кіті Харінгтона (Джон Сноу), Емілія Кларк (Дейенеріс Таргаріен), Мейсі Вільямс (Арья Старк), Ніколай Костер-Вальдано (Джеймі Ланністер) і Софі Тернер (Санса Старк).

Ще ми писали, що Актор Ніколай Костер-Вальдау прошепотів провідною Бізі Філіппсу кінцівку фінального епізоду "Гри престолів".

В цей четвер актор відвідав ток-шоу Busy Tonight, де розповів про долю свого персонажа Джеймі Ланністеров і сюжеті восьмого сезону фентезі-серіалу HBO.

Ніколай також приєднався до провідної у скетчі, в кінці якого Бізі попросила розповісти їй, кому ж дістанеться трон в кінці серіалу.

"Ти правда хочеш це знати?" — запитав Ніколай, перш ніж прошепотіти щось їй на вухо.

Ведуча зобразила подив у себе на обличчі, а потім запитала: "Хто це?".

Слід зазначити, що перед цим Бізі поцікавилася у данського актора, відчуває той тиск, з-за того, що доводиться мовчати про кінцівці і сюжетні перипетії фінального сезону "Гри престолів".

Нагадаємо, Як "Гра престолів" перевернула життя акторів

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Де і коли подивитися першу серію "Гри престолів"

Також "Знай.ua" писав про те, що Джона Сноу і Дейенеріс з "Гри престолів" помітили в Україні