У неділю, 21 квітня, окрім виборів відбувся також фінал проекту "Голос країни". У суперфіналі змагалися чотири тренери та чотири виконавці: Вікторія Олійник, Андрій Хайят, Карина Арсентьєва та Оксана Муха. В результаті голосування перемогу здобула підопічна Дана Балана — Оксана Муха.

Прямий ефір шоу пройшов на телеканалі 1+1. Дан Балан з першої спроби став тренером-чемпіоном.

Останньою піснею, виконаною Оксаною Мухою стала композиція "Де ти тепер", Квітки Цісик.

При цьому в мережі перемогу Мухи, яку називають відродженням легендарної Квітки Цісик, сприйняли неоднозначно. Деякі вважають, що її перемога була очевидною, оскільки на думку глядачів, виконавицю тягнули з самого початку. Крім того співачку критикують за однотипність протягом всього шоу.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Якось несправедливо... У Оксани свої концерти, і ще невідомо, хто кому більше тренером в тандемі Муха-Балан. А Потап з Кариною дуже добре попрацював. Шоу... Може і правда Потапу не варто витрачати на це час і нерви.." - написали користувачі мережі в коментарях під відео.

"Маячня і шок. Карина краще, Потап і справді її тренував, а Оксана сама як прийшла так і співає без зміни. Ну сподіваюся Карину чекає успіх, як і в Інгрет. Потап сподіваюся не піде", - зазначив інший коментатор.

У суперфіналі дев'ятого сезону головного вокального шоу країни на сцені проекту була маса приємних сюрпризів. Монатік презентував свій новий трек, який набрав за кілька днів майже 4 мільйони переглядів на YouTube. Тіна Кароль разом із лідером гурту Бумбокс Андрієм Хливнюком виконала нову композицію "Безодня". А розпочалося шоу з яскравого виступу всіх тренерів проекту.

Нагадаємо, MONATIK підірвав Youtube новим кліпом "LOVE IT ритм".

Як повідомляв Знай.ua, Ніби його діти: Потап показав кумедне фото зі своїми "вихованцями".

Також Знай.ua писав, що Єфросиніна в День народження Монатіка розповіла про його суперсилі.