Слідом за Дімою Біланом, який привітав Володимира Зеленського з перемогою на виборах, свій "золотий голос" подав і Микола Басков. Виконавець на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram опублікував звернення, присвячене майбутній перемозі Зеленського.

"Вітаю майбутнього Президента України з перемогою !!! Сподіваюся, найближчим часом після 5-річного заборони і розлуки, з'явиться така можливість зустрітися зі своїми друзями та шанувальниками" - написав Микола у своєму блозі.

Микола Басков
Микола Басков

В коментарях відзначилися ті, хто налаштований більш песимістично, ніж Басков:

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Наївний Ніколя", "Дурник він. Думає що в Україні на нього чекають не дочекаються", Сиди краще дома Коля", "Ти нам не потрібен", "Навіщо нам старий перд*н?", "Нахр*н ти нам тут потрібен", " Він зізнався, що не любить Росію. Думаю, що не виповниться те, що ви хочете, та й багато хто теж.", "Залишайтеся краще там, де є"

Але в більшості своїй всі фолловери Миколи погодилися зі своїм кумиром і підтримали його:
"Тепер у України наймолодший і веселий президент у світі!", "Повністю згодна, гідна перемога, вітаю від усієї душі!", "Я згодна з Миколою. Вітаємо з перемогою, вчися Росія.", "Зараз все різко стануть його Друзями, у всіх прям Розлука була", "Миколка молодець! Дружба народів - це найголовніше!", "Микола, дуже на це сподіваємося", "Дай Бог, що б усе добре було. Як йдеться світу мир"

Нагадаємо, російський актор, драматург і письменник Євген Гришковець опинився в списку сайту "Миротворець".

Як повідомляв раніше Знай.ua, у базі злочинців і посібників терористів центру "Миротворець"поселилася ще одна російська знаменитість.

Також Знай.ua писав про те, що останнім часом деякі представники російського шоу-бізнесу шокують не тільки своєю поведінкою, а й скандальними заявами.