Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерів в Instagram незвичайним фото. Знаменитість презентувала нову пісню під назвою "Я не святая", яка відразу стала хітом. Так, артистка показала забавну версію кліпу від молодшої дочки Сари і її подружок, відправившись на відпочинок в сонячну Грецію.

"Наш варіант кліпу #ЯнеСвятая)) На канікулах в Греції 💙 #Аня#Сара#Маша
Тепер чекаємо на ваші варіанти #ЯНеСвятая #ЯБогиня", - поділилася емоціями Брежнєва. Фолловери залишилися в захваті: "Сарочка💜Як же я її люблю 💕Така мила дитина. Можна дивитися вічно 💝Віра,вона у вас просто красуня 👏🙌", "Мілашки які 😍", "Сара вже така доросла 😍", "Такі смішні і милі дівчатка👏👏👏", "Маленькі чудові😘😘😘😘👍", "Маленькі Афродіти😄💕".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.