Популярна українська співачка Тіна Кароль часто ділиться з шанувальниками в соціальній мережі Instagram новими фотографіями та подробицями творчого життя. Також в мережі є кілька фан-сторінок артистки, на яких частенько з'являються її фото. Цього разу співачка показала кадр, на якому позує в чуттєвому і ніжному образі.

На фотографіях, які з'явилися в записі Тіни Кароль, вона постала на огляд публіки на сцені пісенного шоу "Голос країни". Як видно на знімках, артистка змінила кілька нарядів і заспівала в дуеті з двома чоловіками. Так, на першій фотографії Тіна Кароль відображена у тренерському кріслі у неймовірно красивому довгому небесно-блакитного кольору платті на тоненьких бретельках з флористичним принтом. Це вбрання підкреслює і трохи оголює пишний бюст співачки і її тендітні плечі.

На другій фотографії Тіна Кароль відображена вже на сцені, де вона співає разом з учасником "Голосу країни" зі своєї команди Андрієм Хайатом і тримається з ним за руки. Співачка в тому ж платті, з розпущеним волоссям і незвичайною прикрасою на ньому, а на її обличчі яскравий макіяж. А ось на 3-6 фотографіях Тіна Кароль співає вже в дуеті з групою Бумбокс. Для номера на сцену навіть винесли шкіряний диван, на якому співачка звивається в сексуальних позах.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Як відомо, нещодавно Кароль і Хливнюк презентували україномовний хіт "Безодня", очевидно, що саме його артисти і виконали на сцені "Голосу країни". Цікаво, що для цього номера Тіна Кароль переодяглася в червоне довге плаття з флористичним принтом, в якому вона з'явилася в кліпі на пісню "Безодня". Шанувальники в захваті від цих фото і засипають зірку лайками і компліментами в коментарях.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.uа" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.