Після того, як Володимир Зеленський здобув впевнену перемогу на президентських виборах України, він у перші ж години отримав величезну кількість привітань від зарубіжних політиків, а також зірок шоу-бізнесу.

Нещодавно до привітань з перемогою на виборах приєдналася і відома співачка Наталя Могилевська. Вона написала на своїй сторінці у Facebook: "Володя, вітаю тебе з перемогою! Це безпрецедентний випадок в історії, коли кандидат у Президенти лідирує з таким відривом і в кожному регіоні! Вірю в тебе і в світле майбутнє нашої країни. Сил тобі, витримки, терпіння! Ти і твоя команда завжди викликали захоплення своїми досягненнями, але зараз ви стали героями нашого часу. Настала Відлига".

Володя, поздравляю тебя с победой! Это беспрецендентный случай в истории, когда кандидат в Президенты лидирует с таким...

Geplaatst door Наталья Могилевская op Maandag 22 april 2019

Варто відзначити, що після публікації попередніх результатів голосування Петро Порошенко визнав свою поразку на виборах і привітав свого опонента Володимира Зеленського з перемогою. Приєдналися до привітань також і президент США Дональд Трамп, голова Європейської комісії Жан-Клод Юнкер і президент Євроради Дональд Туск. На наступний день після другого туру голосування Зеленського з перемогою привітала і канцлер Німеччини Ангела Меркель, а також пообіцяла Україні подальшу підтримку з боку уряду країни.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Володимир Зеленський

Глава держави підкреслила, що з часів Революції гідності двосторонні відносини між Україною та Німеччиною значно активізувалися як в політичному, так і в економічному, соціальному і культурному плані.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що українці зробили свій вибір у другому турі і його переможцем став шоумен Володимир Зеленський. Ми опублікували його повну біографію, щоб ви змогли оцінити його шанси стати успішним президентом.

Як повідомляв портал "Знай.uа": після того, як Володимир Зеленський здобув впевнену перемогу на президентських виборах, набравши понад 73% голосів виборців, українці задалися питанням про те, якими будуть перші кроки новообраного гаранта. Ми опублікували 10 питань, які він має намір вирішити в першу чергу.

Також "Знай.uа" писав, що багато українців почали активно цікавитися особистим життям Володимира Зеленського, який здобув впевнену перемогу на президентських виборах. Не менш цікава громадянам нашої країни і його дружина Олена Зеленська.