Відомий український продюсер, репер і зірковий тренер шоу "Голос країни" Потап дуже активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість виклав яскраве фото з усіма членами журі проекту "Голос" в честь завершення сезону. Так, артист зворушливо подякував всім на участь, а ще зізнався, що його команда попрацювала на славу. Варто нагадати, що переможницею стала Оксана Муха з команди Дана Балана.

"Дякую всім колегам за роботу,сезон був і був дуже успішний,відмінна робота всієї команди,це величезна кількість людей, спасибі всім! #голоскраїни", - поділився емоціями Потап. Фолловери не пройшли повз: "Ми дуже сподіваємося що Голос-10 ви теж будете сидіти в журі!!! Без Потапа це не Голос !! ♥️", "ось саме, що був, просто був, раніше набагато щиришим. Олексію, дякую за твій труд! це було чудово 🙌🏻💛", "Олексій, спасибі вам за сезон❤️❤️ без вас, вашого гумору і тактовності голос був би зовсім іншим", "Ви кращий , ну і Тіна красуня😁", "Потап, відмінна робота Вас як тренера. Та й взагалі, дивлюся голос тільки коли Ви в журі.", "ти чудовий! 💔".

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.