Відомий український співак Потап порадував шанувальників новими фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, пише Politeka.

В цей раз артист порадував шанувальників своїм новим рекламним роликом і яскравими фото.

Так, в цей раз Потап показав фото, на яких позує на сонячній вулиці в стильному прикиді.

На фотографіях, які з'явилися в записі Потапа, він постав на огляд публіки в сірих рваних джинсах і сірій толстовці, поверх якої накинув сіро-зелену курточку. На голові артиста і продюсера камуфляжна кепка, а на ногах світлі кросівки. При цьому позує Олексій Потапенко у досить неоднозначних і навіть кумедних позах. Він як би наполовину навпочіпки, і як би наближається до камери.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

У підписі до фотографії Потап піарить новий трек своєї групи "Мозги". "Digi fucking talization Comming at Cha! #digitalization #mozgi", — написав він. Геолокація до фото свідчить про те, що воно було зроблено в Києві. Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову фотографію Потапа. Фанати засипають артиста компліментами, адже вони в захваті від його крутого стильного образу.

"Ну круто! Продіджі залишили слід у серці", "Типу Limp Bizkit", "Потап супер, просто красунчик", "Крутецька пісня, і кліп теж", "Льоха, штани репнуть", "Вбивчий погляд. З іміджем теж все ідеально", "Що він зібрався робити?", "Сємки є?", "Життєрадісний Потап", "Круті штани", "Ех, крутий перчик", "Ви так погарнішали", "Потап звичайно красень, але я не зрозуміла, що означає цей присід?", "Красава. Як у вас там в Києві з погодкой?", "Ви дуже круті", - пишуть в коментарях до фото.

Раніше ми писали, що відома українська співачка Настя Каменських, яка останнім часом "мітить" на латиноамериканський ринок, випустить ремікс на пісню Peligroso зі співаком De La Ghetto. Про це пише Clutch.

Напомним, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських показала американцям справжню красу по-українськи.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських і Потап не отлипают один від одного в Майямі.