Відомий український репер та продюсер Олексій Потапенко, якому приписують бурхливий роман зі співачкою Настею Каменських, часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Так, в цей раз Потап показав забавні фото, на яких позує на сонячній вулиці в стильному прикиді.

На фотографіях, які з'явилися в записі Потапа, він постав на огляд публіки в сірих рваних джинсах і сірій толстовці, поверх якої накинув сіро-зелену курточку. На голові артиста і продюсера камуфляжна кепка, а на ногах світлі кросівки. При цьому позує Олексій Потапенко у досить неоднозначних і навіть кумедних позах. Він як би наполовину навпочіпки, і як би наближається до камери.

У підписі до фотографії Потап піарить новий трек своєї групи "Мозги". "Digi fucking talization Comming at Cha! #digitalization #mozgi", - написав він. Геолокація до фото свідчить про те, що воно було зроблено в Києві. Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову фотографію Потапа. Фанати засипають артиста компліментами, адже вони в захваті від його крутого стильного образу.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Ну круто! Продіджі залишили слід у серці", "Типу Limp Bizkit", "Потап супер, просто красунчик", "Крутецька пісня, і кліп теж", "Льоха, штани репнуть", "Вбивчий погляд. З бомбічним іміджем теж все ідеально", "Що він зібрався робити?", "Сємки є?", "Життєрадісний Потап", "Круті штани", "Ех, крутий перчик", "Ви так погарнішали", "Потап звичайно красень, але я не зрозуміла, що означає цей присіст?", "Красава. Як у вас там в Києві з погодою?", "Ви дуже круті", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських показала американцям справжню красу по-українськи.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських і Потап не відлипають один від одного в Маямі.