Відомий український репер та продюсер Олексій Потапенко, якому приписують бурхливий роман зі співачкою Настею Каменських, часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Так, в цей раз Потап показав миле фото, на якому позує на сонячній вулиці в стильному прикиді.

На фотографії, яка з'явилася в записі Потапа, він постав на огляд публіки в чорно-білому луці. На прогулянку артист надів чорні брюки, темну смугасту толстовку, а зверху накинув двоколірну шкіряну куртку з металевим декором. На голові Потапа світла шапка, а на ногах темні кеди. Олексій злегка посміхається в камеру, одна рука у нього в кишені куртки.

Репер і продюсер Олексій Потапенко не підписав це миле весняне фото, а геолокація свідчить про те, що воно було зроблено в Києві. Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову фотографію Потапа. Фанати засипають артиста компліментами, адже вони в захваті від його крутого стильного образу. А ось деякі припустили, що Потапа одягає Настя Каменських.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Красунчик", "Кльовий прикид!", "Такий модний", "Олексій, ви так схудли", "Скільки Потапу років вже?", "Такий стрункий хлопець", "Як завжди, красунчик!", "Модник", "Косуха крута", "Крутий", "Залишилося збрити бороду і буде все відмінно", "Real Potap. Все ідеально, виглядаєте стильно", "Стильно, модно, молодіжно", "Стиль", "Як завжди, стильно", "Потап стройняшка", "Схуд, однак. Нікого не слухай, бороду не збривай", "Посвіжішав, схуд, покращав, вам дуже личить", "Це інша справа, а то фізрук з пузом якось не дуже", "Ого, яка трансформація", "Шикарний вид", "Класний прикид, Настя одягала?", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських показала американцям справжню красу по-українськи.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських і Потап не відлипають один від одного в Майямі.