Один з найяскравіших учасників вокального шоу "Голос країни" з команди Тіни Кароль Андрій Хайат вперше за тривалий час заговорив про свою участь у конкурсі та про завершальний випуск зокрема.

Андрій Хайат

Хоча хлопець і не зміг пройти Національний відбір на Євробачення, але він став улюбленцем України і прорвався у фінал не менш яскравого шоу "Голос країни" 9 сезон.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Адо опублікував об'ємне послання для всіх українців.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Ось і завершилося масштабне музичне явище під назвою «Голос країни». Це були найщасливіші 5 місяців, які назавжди змінили моє життя. Що я відчуваю? Гордість. Гордість і вдячність всім, хто доклав руку до створення цієї магії. Тіна Кароль - моя «творча мама», головна фігура для мене на цьому шляху, яка повірила в мене, вклала частинку своєї душі і змусила усвідомити, що я здатний перевертати гори.
І найголовніше - мої однодумці, глядачі, які підтримували мене від етапу до етапу, довірилися мені і надавали мені можливість виконувати свою місію на проекті - ви моя найбільша сила, найголовніше досягнення, який допомагає мені розвиватися і рухатися далі! «Голос країни» надав мені чіткі координати: наша нація готова до змін, готова ризикувати, експериментувати. Пам'ятайте, що від мрії до дії тільки один крок! Ми з вами створюємо не історію. Ми створюємо майбутнє!" - написав виконавець.

Голос країни

В коментарях відзначилися блогер Аліна Єврофан, яка є вірною фанаткою Адо та Руслан Квінта:
"Книга української музики тепер нову главу під назвою KHAYAT Так є найголовніша перемога!"

Інші українці також підтримують і дякують виконавцю:
"Ми завжди поруч", "Все вийде. Попереду багато цікавого", "Іноді потрібно програти, щоб виграти. Ти талановитий, у тебе все вийде", "Не вірю більше в чесність Голосу, за Муху було найменше голосів, всі вболівали за тебе ", "Відкриття для нас усіх".

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.uа" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.