Примадонна російської і радянської естради Алла Пугачова показала архівне фото, на якому її зовсім не впізнати, і миттєво привернула до нього увагу численних шанувальників. На чорно-білому фото, де молода артистка в темних окулярах млосно тримає курильний мундштук, її зовсім не впізнати.

"Невже це Ви, Алла Борисівна?" - дивуються шанувальники в коментарях до посту, який з'явився на фан-странце артистки.

Алла Пугачова в молодості

Втім, народ чимало здивувало і те, що риси обличчя у юної Пугачової зовсім інші, ніж зараз. Це дало привід злостивцям згадати про те, що Примадонна все-таки неодноразово вдавалася до послуг пластичної хірургії. Але в більшості випадків шанувальники відзначили - Примадонна завжди унікальна і неповторна, а її фірмовий, дещо пихатий стиль складно переплутати з чиїм-небудь ще.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, відомий екстрасенс розповів про долю Алли Борисівни.

Як повідомляв портал Знай.ua, Примадонна занурилася в траур, ніхто не втішить.

Знай.uа писав про те, що модний критик накинувся з образами на Пугачову, вказавши на несмак співачки.

Наш портал також повідомляв, що російську співачку Аллу Пугачову, яка виховує п'ятирічних двійнят Лізу і Гаррі, як тільки не називають. Вона і Примадонна російської естради та жінка, яка співає, а тепер ще й "прабабуся".

Саме з легкої руки відомого радіоведучого Сєви Новгородцева артистка отримала новий статус, - пишуть російські ЗМІ.