Американський журнал People зробив актрису Дженніфер Гарнер обличчям випуску, присвяченого виходу щорічно оновлюваного рейтингу красунь і красенів The Beautiful Issue. Про це пише РБК.

"Приголомшлива актриса, активістка і мати трьох дітей кожен день робить свій внесок у покращення нашого світу", — йдеться в коментарі журналу.

Дженніфер Гарнер 47 років, акторську кар'єру вона почала у 1995 році. За роль в серіалі "Шпигунка" Гарнер отримала премію "Золотий глобус" як краща актриса драматичного серіалу.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У минулому році на обкладинці випуску The Beautiful Issue з'явилася співачка Пінк разом з двома дітьми.

Нагадаємо, відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість анонсувала ліричну україномовну пісню і кліп "Обіцяю", яку, за її словами, присвятила коханому чоловікові. Так, артистка зізналася, що прем'єру можна буде побачити вже 25 квітня, позуючи в образі культової Мони Лізи кисті Леонардо да Вінчі.

Зазначимо, Примадонна російської і радянської естради Алла Пугачова показала архівне фото, на якому її зовсім не впізнати, і миттєво привернула до нього увагу численних шанувальників. На чорно-білому фото, де молода артистка в темних окулярах млосно тримає курильний мундштук, її зовсім не впізнати.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худий.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.