Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість засмутила прихильників сумною новиною, скасувавши найближчий концерт у Вільнюсі. Так, артистка записала невелике відео на тлі концерт-холу і зізналася, що її "кинули" на величезні гроші, а сам організатор не сплатив ні майданчик, ні світло, ні звук. Світлана також додала, що 2 концерти в Ризі й Таллінні вони з командою проводили абсолютно безкоштовно, а винуватець, Теймураз Топчиашвілі повинен буде понести кримінальне покарання.

"Дорогі друзі, у мене для вас сьогодні не дуже хороші новини. Як ви знаєте, останні дні ми перебували в турі по Прибалтиці, у нас відбулось 2 концерти в Ризі й Таллінні, обидва міста зустрічали нас абсолютними аншлагами і ми були щасливі співати для вас. Ніхто і не здогадувався, що ці концерти я і моя команда працювали абсолютно безкоштовно, тому що організатор , на момент нашого приїзду до Латвії, просто зник з грошима. Але ми прийняли рішення виступати на всіх майданчиках позначених в турі, тому, що для мене найважливішим є співати для мого глядача.
Але сьогодні, прилетівши в Вільнюс, ми виявили, що ми не можемо вийти на сцену, тому , що сцени просто немає. Організатор не сплатив ні майданчик , ні світло , ні звук. У нас відсутній технічний райдер , без якого проведення концерту неможливе. Я готова була вийти на вулицю і співати для вас без обладнання, але адміністрація міста не дозволила нам проведення подібного заходу. У зв'язку з цим , ми просто змушені скасувати концерти в Литві, сьогодні Вільнюс, 27-го квітня Клайпеда. Концерт в Калінінграді ми всіма силами намагаємося зберегти.
Я зі свого боку гарантую, що ми докладемо всі зусилля, щоб організатор концертів поніс кримінальне покарання. Дякуємо за розуміння.
І я сподіваюся , що незабаром ми обов'язково побачимось! Ваша Lo🙏 п. с. Шановні артисти , будьте обережні і ніколи не працюйте з цією людиною -
-Теймураз Топчіашвілі!!", - поділилася новинами Лобода. Фолловери не пройшли повз і підтримали співачку: "Своїми б руками голову відкрутив мудакові. Але, впевнений, вам вистачить сил закрити його років на 10.", "Подобається настрій Вашої команди Світлана ! 👏🏻👏🏻👏🏻", "Кидайте фото і дані 😂 шанувальники швидко знайдуть негідників 🔥", "Який жах... бувають же такі люди💔сподіваюся, все буде добре🙏❤️".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.