Відома українська співачка Світлана Лобода знову порадувала свою численну армію шанувальників новими знімками. На цей раз Світла приміряла елегантний чорний образ.

Про це стало відомо завдяки публікації зірки в Instagram.

Світлана Лобода

Світлана Лобода

Так, на фото українська співачка позує в чорному капелюшку і чорному пальто. На одне з фото на ній надіті чорні окуляри. Шанувальники співачки в захваті від образу Лободи і залишили масу коментарів:

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Шикарна. Дуже чекаємо на кліп! Сподіваюся, що реально скоро; Як же вам йдуть капелюхи. Просто вбиваєте своєю ідеальністю!; Дозвольте закохатися?; Занадто ідеальна. Дуже чекаємо кліп і саму пісню. Це буде бомба; Ви дуже красива; Богиня, кажу без перебільшення, найшикарніша на землі. Найулюбленіша; Яка ідеальна, я не можу, інфаркт зловив мене на повал."

Варто нагадати, що скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що лідер німецького гурту Rammstein Тілль Ліндеманн розповів про стосунки, які пов'язують його зі співачкою Світланою Лободою. Виконавиця у травні 2018 року вдруге стала мамою. Але Лобода тримає в секреті, хто батько дитини. Шанувальники припускають, що тато дівчинки - німецький музикант Тілль Ліндеманн.

Нагадаємо, Ліндеманна запитали про роман з Лободою, зірка Rammstein не розгубився і ось що відповів.

Як повідомляв Знай.uа Лобода розсипалася в компліментах Пугачовій: ми всі будемо в Кремлі.

Також Знай.uа писав, Лобода зізналася, яку залишила дитину: сподіваюся, ви зі мною згодні.