Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу фото, на якому позує на сцені, під час танцю. На фотографії Світлана Лобода з'явилася в яскравому вбранні – на ній хитромудрий комбінезон з чорними кльошевими брюками і жовтим верхом з квітчастими вставками. При цьому шанувальники помітили, що під сценічним вбранням у артистки немає білизни, зате є досить глибоке декольте. Її волосся розпущене, у вухах оригінальні сріблясті сережки, а на обличчі яскравий макіяж.

Світлана Лобода не підписала свою фотографію, також вона не залишила геолокацію, так що не зрозуміло на концерті в якому місті було зроблено це фото. Така публікація зірки не залишилася без уваги шанувальників. Фолловери почали активно обговорювати фотографію Лободи, її сценічний наряд, а також відсутність білизни.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Красуня наша, шалено талановита", "Класний образ", "Які груди", "Так, точно так само мені збиває голову від таких фотографій", "Ви прекрасні", "Жіночність – особливий шарм Лободи", "Дуже крута, дякую за творчість", "Лобода, ви просто неймовірна. Щастя, любові, здоров'я вам і вашим діткам", "Не можна бути такою красивою", "Неймовірна", "Боже, як світло і красиво", "Шикарна ви жінка", "Найшикарніша", "Дуже красива", "Неймовірна красуня", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "беспощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.