Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Останнім часом шанувальники помітили, що Надя захопилася експериментами з волоссям і пошуками власного стилю. І те, й інше в неї чудово виходить.

Нещодавно артистка опублікувала у своєму Instagram кілька фотографій, на яких позує в спортивних луках власного бренду, рекламуючи нову колекцію. Увагу шанувальників привернула незвичайна зачіска Наді з чубчиком, якого у неї ніколи не було. Так, на першій фотографії Дорофєєва постала на огляд публіки в блідо-жовтому спортивному комплекті з довгих широких штанів і такої ж вільної толстовки. Надя стоїть перед камерою у білих кросівках, яких майже не видно за штанинами. Тут її волосся зібране у високий пишний хвіст з блакитною стрічкою, а на її обличчі цікава блакитна маска, що приховує ніс і губи, залишаючи тільки очі.

На другій фотографії Надя Дорофєєва позує в такому ж костюмі, тільки ніжно-блакитного кольору. Але і цей наряд сильно завеликий для співачки, що і відзначили її прихильники в коментарях до фото. Тут артистка позує вже без маски, вона не дивиться в камеру, і посміхається, трохи схиливши голову.

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

У підписі до фотографій Дорофєєва написала: "Колекція @ttswtrs x @sododo.official вже на Мечникова 6. Welcome". Шанувальники популярної артистки не пройшли повз і почали активно коментувати її нове фото. Фанати засипають Надю компліментами за її образи, а інші зазначили, що співачка сильно схудла. "Ти схожа на ніндзю", "Штани ж по підлозі тягнуться, хто буде носити, не дуже", "Мда, маска для чого? Поясніть мені, будь ласка", "Не можна бути такою нереальною", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва показала пальм українську красу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.