До світлого свята Великодня залишився всього один день, а значить - пора пекти паски, які завтра ви поставите на святковий стіл і понесете своїм родичам. Не секрет, що апетитна паска - проблема всіх тих, хто худне. Як же зберегти фігуру, щоб і данину добрій традиції віддати?

Актриса Ольга Сумська - не тільки талановита артистка й виняткова красуня, але і відмінна господиня. Вона постійно ділиться з шанувальниками своїми унікальними рецептами, і один з них - головна страва на Великдень. Представляємо ідею, як приготувати дієтичний сирна паска. І смачно, і корисно, і святково!

Ольга Сумська пече паску

Фірмовий паска від Ольги Сумської

  • Інгредієнти на паску:
  • 800 г жирного домашнього сиру
  • 3-4 ст. ложки цукрового піску
  • 3-6 домашніх яєць
  • 50 г родзинок

І за смаком - пакетик ванільного цукру;

Спочатку підготуємо продукти. Потім у сир додаємо яйця і все перемішуємо. До сиру та яєць додаємо ванільний цукор і цукровий пісок. Ретельно все перемішуємо знову. До отриманої маси додаємо родзинки і знову ж таки, все ретельно вимішуємо.

Краще в скляній формі, яку попередньо потрібно змастити вершковим або оливковою олією. Викладаємо сирну масу у форму і накриваємо кришкою. Випікаємо в розігрітій до 150° С духовці 30-40 хвилин.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

За 5-10 хвилин до готовності відкриваємо кришку форми. Також можна додати зверху жирні вершки і трохи цукру, щоб утворилася золотава скоринка.

Після випікання паску потрібно дістати з духовки і накрити кришкою форму, давши випічці охолонути.

Готово! Приємного апетиту та веселих свят!

Нагадаємо, Ольга Сумська показала себе без фільтрів і макіяжу.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Національному палаці мистецтв "Україна" відбулася церемонія нагородження музичної премії "Золота Жар-птиця 2019".

Також "Знай.uа" писав про те, що дети-переселенці створили на Майдані "Омріяну Україну".