Донька української актриси і адміністративного директора "Студії Квартал-95" Олени Кравець - Маша Кравець надзвичайно сильно любить ділитися зі своїми підписниками у соціальній мережі Instagram фото з особистого життя, а так само - досягненнями. Ось і на цей раз вона вирішила похвалитися тим, що досягла рекордної для себе позначки в 10 тисяч підписників у соціальній мережі і подякувати причетним до цього. Публікацію вона виклала на своїй сторінці.

Підписала фотографії дівчина дуже чітко і лаконічно:
"10k. thanks".

Фоловери в коментарях захоплюються юною дівчиною:

"Красива", "Красуня", "Ти завжди в будь-якому фото гарна", " Вітаю, Маха", "Ура ура ура", "Реально, дуже красива", "Дякую тобі", "Яка красуня".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

На фото дівчина постала перед своїми шанувальниками у брюках темно-цегляного кольору і жакеті в клітку. Доповнила Кравець-молодша образ стильної білою футболкою і сережками-кільцями.

Такі яскраві і барвисті фото - не рідкість для юної дівчини. Не так давно вона поділилася сонячними фото з казковою Вени.

На всіх фотографих передплатники Марії відзначають її неймовірну схожість із зірковою мамою - Оленою Кравець.

Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)
Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)

Нагадаємо, зірка студії "Квартал 95" і засновниця Жіночого Кварталу" Олена Кравець нещодавно виставила скріншот екрану мобільного телефону, в якому кандидат в президенти України Володимир Зеленський підписаний у неї просто як "Вовка". Так, артистка трепетно привітала Володимира з перемогою. Варто зазначити, що актори дружать ще зі студентських років, як і фактично вся команда "Квартал 95".