Актриса Студії "Квартал 95" Олена Кравець розповіла, як живе її дочка, 16-річна Маша.

З'ясувалося, що Маша вже рік живе далеко від батьків.

Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)
Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)

Олена Кравець зізналася в інтерв'ю, чому вирішила відпустити доньку в «вільне плавання».

"Я крута мама. Це було вимушене рішення. Наша велика сім'я була трохи обтяжена житловим питанням, і у мене закралася думка, щоб Маша жила окремо. Ми почали шукати можливості і ця можливість дивним чином сама собою утворилася. Батьки однієї з подруг Маші зателефонували мені і сказали: "Лєна, ми знаємо, що є така проблема, що ви хочете вирішити це питання, а у нас є рішення. Давайте ваша донька житиме з нашою", - говорить Кравець.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Відповідаючи, чи було хвилювання, Кравець говорить, що так, вона сильно переживала за дочку.

"Перший час я хвилюватися, але знала, де вона, знала, що вона у безпеці, адже я упевнена в батьках подруги Маші", - зізнається артистка.

Крім того, Кравець говорить, що життя далеко від батьків пішло на користь її дочки.

"Вона дуже швидко подорослішала і стала справжньою господинею. Це, дійсно, школа життя", - додала артистка.

Варто нагадати, що Олена Кравець – відома українська комічна актриса студії "Квартал-95". Вона єдина жінка у чоловічому колективі, але з недавніх пір ще і лідер телешоу "Жіночий квартал". Крім того, Олена Кравець є багатодітною матір'ю, і вона успішна в кар'єрі, так і в материнстві. Телезірка частенько ділиться з шанувальниками у соцмережі Instagram новими фотографіями і подробицями творчого й особистого життя.

Так, в цей раз Олена Кравець вирішила поділитися з шанувальниками новиною про те, що стала героїнею незвичайного інтерв'ю. Як виявилося, актриса вела бесіду з 11-річною Женею в рамках проекту "Женин журнал". Відео цього незвичайного інтерв'ю з'явилося в YouTube. Варто відзначити, що в цьому ролику глядачі можуть побачити милих близнюків Олени Кравець – Ваню і Катю.

Нагадаємо, Кравець з "Квартал 95" звернулася до медиків

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Кравець із Квартал 95 трепетно привітала Зеленського

Також "Знай.ua" писав про те, що Кравець зізналася, скільки платить Зеленський у "95 Кварталі"