Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Останнім часом шанувальники помітили, що Надя захопилася експериментами з волоссям і пошуками власного стилю. І те, й інше в неї чудово виходить.

Нещодавно артистка опублікувала у своєму Instagram нове рекламне відео, на якому постала в спортивних луках власного бренду, рекламуючи нову колекцію. Увагу шанувальників привернула незвичайна зачіска Наді з чубчиком, якого у неї ніколи не було. У ролику Надя з'явилася і в тих образах, що показувала раніше на фотографіях, і в тих, що шанувальники ще не бачили. В цілому, це відео показує процес фотозйомки, результати якої Надя показувала на своїй сторінці в соцмережі раніше, анонсуючи нову колекцію одягу свого бренду.

Дорофєєва постала на огляд публіки в спортивних костюмах і комплектах з топіків і шортиків. Всі ці речі яскраві і різноколірні. При цьому, в комплекті з ними співачка приміряла для зйомки і маски на обличчя, хоча багато шанувальників так і не зрозуміли, навіщо вони потрібні. Також багато звернули увагу на незвичайну зачіску Наді на фото і відео. А на деяких кадрах артистка з'являється в незвичайному чорному плащі, який фоловери порівняли зі сміттєвим пакетом.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У підписі до відео Надя Дорофєєва позначила сторінку свого бренду. Шанувальники популярної артистки не пройшли повз і почали активно коментувати її фото і відео. Фанати засипають Надю компліментами за її образи, а інші зазначили, що співачка сильно схудла. Деякі також відзначили чубчик, який дуже пасує Наді. "Дуже зухвало, соковито, смачно", "Як багато Кореї залетіло мені в очі", "Цікаво", "Ах, яка жінка", "Це шалено красиво", "Найкращий магазин і найкраща власниця", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва показала пальм українську красу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.