Нещодавно на офіційній сторінці Adidas в Instagram з'явилася інформація про те, що спортивний бренд почав співпрацю з Бейонсе. Знаменитість має намір подати спільну колекцію з німецькою маркою, а також перезапустити свій бренд Ivy Park, який випускає повсякденні речі в спортивному стилі.

Бейонсе

Кілька днів тому на сторінці співачки в Instagram з'явився перший тізер майбутньої колекції – на двох фото королева Бей позує в червоному боді з написом "Adidas" на тлі сотні пар кросівок. Опубліковані знімки явно натякають на те, що найближчим часом світ побачить повний результат співпраці.

Бейонсе

Раніше ми писали про те, що Бейонсе розповідала про серйозні проблеми під час вагітності та пологів. Варто відзначити, що раніше співачка неохоче говорила про свою другу вагітність, але після трейлера документального фільму від Netflix "Повернення додому", який був присвячений її життю стало зрозуміло, чому співачка це приховувала. Як виявилося, у всесвітньо відомої співачки була досить складна вагітність з певними ускладненнями.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Бейонсе

Знаменитість розповіла: "У мене розвинулася прееклампсія – це важкий токсикоз вагітності, який з'являється на другому або третьому триместрі і супроводжується набряками, порушеннями діяльності нервової системи та інших органів. Захворювання може призвести до серйозних ускладнень".

Нагадаємо, раніше зазначалося, що на своїй сторінці в соціальній мережі Полякова опублікувала фото, на якому позує в яскравому образі. Як видно, фотографія була зроблена під час зйомок програми "Дивовижні люди", яка виходила на телеканалі "Україна". Оля відображена стоячи за кафедрою, з якимись папірцями в руках. Шанувальники зазначили, що на цьому фото поруч з кафедрою Полякова виглядає неприродно високою.

Ольга Полякова

Як повідомляв портал "Знай.uа": Ані Лорак вирішила підкорювати простори Німеччини. Так, зовсім недавно вона поділилася новиною про те, що починає свій новий тур по Європі, де представить популярне шоу під назвою DIVA. Лорак розповіла, що присвятила своє шоу жінкам, які зуміли завдяки талантам і завзятості домогтися виконання своїх мрій.

Також "Знай.uа" писав, що до радості шанувальників відомого українського співака Івана Дорна на YouTube-каналі виконавця з'явився 12-хвилинний кліп на пісню "Уві сні". Відомо, що режисером і сценаристом короткометражки виступив Максим Шишкін.