Російський шоу-бізнес знову в центрі скандалу. На цей раз зазнала цькування Алсу і її дочка Мікелла після того, як дівчинка перемогла у шоу «Голос. Діти».

Глядачі впевнені, що голоси на їхню користь було проплачено.

Передає clutch.

Алсу
Алсу

наступного ж дня після оголошення офіційних результатів телевізійного проекту Світлана Лобода зібрала найбільш пам'ятних учасників «Голоси» в ресторані «Вітерець».

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Туди ж під'їхала і Алла Пугачова.

Пугачова і Галкін
Пугачова і Галкін

Примадонна провела час з дітьми і їх батьками. Відзначається, що дочка Алсу Мікелла не була запрошена на захід.

Алла Пугачова виступила перед дітьми з життєвими історіями, розкривала професійні секрети і давала поради. Також, дітям вручили премію «Золота зірка Алли». Вона нагородила кожного золотим кулоном, дипломом і грошима.

Шоу Голос.Діти


А тим часом справедливість перемоги дочки Алсу в шоу деякі поставили під сумнів. Фанати шоу впевнені, що Лобода і Пугачова почали цькування.

«Фу, як гидко, так відверто гнобити дитину. Тобто зоряним дітям не можна брати участь в конкурсах, тому що у них велика підтримка?», «Як здорово, що Ви підтримуєте цих талановитих дітей!!! Браво!!!», «Бідна Мікелла стільки гидот. Не зрозуміло чому її ж наставниця ні як не коментує і не захистить дівчинку», «Молодці! Алла Борисівна як завжди своєю мудрістю і щедрістю на висоті! Світлана, молодець що підтримала цю зустріч! Найбільш талановиті дітки цей сезону!!!», «Світлана,не була вашою прихильницею, але ваша людяність і доброта підкорили!!!», «Пугачова-чолов'яга! Чесна й справедлива жінка зі своєю непохитною позицією. Як її можна не любити і не поважати. Респект Алла, браво!», «Доньку Алсу загубили на корені (( дівчинку шкода цей негатив буде переслідувати її дуже довго ((«, — писали шанувальники.

Нагадаємо, Дочка Пугачової і Галкіна вперше "сіла за кермо"

Як раніше повідомляв "Знай.ua", На Лободу подали в суд

Також "Знай.ua" писав про те, що Зірок і їх матерів показали в однаковому віці