Зовсім скоро у відомої української співачки Ані Лорак, яка зараз живе і будує кар'єру в Росії, кардинально зміниться життя. Колишній чоловік стане не останнім чоловіком у житті артистки. Пророкування склала таролог і ясновидиця Галина Янко.

Екстрасенс розповіла, що нові відносини і шлюб у поп-діви з'являться вже в найближчому майбутньому. Причому з цим обранцем у неї також будуть діти. При цьому вони поки що не знайомі. Рішення бути разом прийде до обох досить швидко і стане несподіванкою для багатьох. Крім того, за словами експерта, вони навіть повінчаються.

Співачці слід очікувати змін протягом двох років. На даний момент їй не варто квапити події, потрібно дати собі час і постаратися привести свої думки до ладу.

Ясновидиця впевнена, що хоча зараз Кароліна не готова до нових стосунків, але найближчим часом все стане на свої місця, вона забуде все, що було і зможе спілкуватися з колишнім чоловіком.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як переконує Янко, майбутнє співачки буде грошовим і щасливим. Хоча навколо неї і будуть недоброзичливці, які захочуть зіпсувати їй життя, але вона не стане звертати на них увагу.

Нагадаємо, що скандальна українська співачка Ані Лорак вразила шанувальників цікавим відео на якому з'явилася в незвичайному образі. Зірка вирішила підкорювати простори Німеччини. Вона починає свій новий тур по Європі, де представить популярне шоу під назвою DIVA.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ані Лорак виступила в Бремені. Артистка вирішила переспівати Уїтні Х'юстон і її культовий хіт "I Will Always Love You", стоячи на сцені в довгій розкішній сукні та світлій накидці.

Також портал Знай.uа писав, що Ані Лорак представила новенький кліп на пісню "Я на тебе чекала", після чого запропонувала шанувальникам спробувати удачу в конкурсі. Так, артистка виклала короткий ролик і розповіла, що щасливчику дістанеться розкішний автомобіль BMW 3.