Скандальний український співак і автор пісень Віталій Козловський дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram. Нещодавно знаменитість похвалився свіжими кадрами з відпустки біля моря, відправившись в жаркі краї. Так, артист виставив чергове фото, позуючи лише в майці і вихваляючись тілом, а ще поцікавився у прихильниць, що для них означає зрада.

"Питання для дівчат!!!!!!! Поцілунок в губи, це для вас зрада? 🧐#ПроститьНельзяПомиловать" - запитав Козловський. Фанатки ж взялися коментувати побачене: "Бог, він і серед пальм Бог!" "Гарячий ти", "Віталік це ти до чого?))перегуляв вже?))", "Ох вже цей погляд😏😚😍😍😍😍💘💘💘💘💘💘💘", "Якщо є кохана людина, немає сенсу для таких поцілунків....", "Поголися краще".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віталій Козловський показав новий знімок біля літака, заявивши, що страждати - це дуже зручно, але більше він цим займатися не хоче.

А ще артист все-таки показав знімок в одязі. Ну, не зовсім. Щоб хоч якось похвалитися фігурою, він зробив з сорочки короткий топ.