Відомий український співак і шоумен Віталій Козловський, який навесні оскандалився своїм виступом в Росії, показав нове фото, яким заінтригував своїх численних прихильниць. Вся справа в тому, що співак з'явився на огляд публіки в дуже спокусливому образі.

Так, на своїй сторінці в Instagram співак опублікував фотографію, на якій позує сидячи на підлозі в потертих джинсах і в фартусі на голий торс. Це надає можливість розглянути накачене мужнє тіло співака. "Щось готую музичне", - підписав фотографію Віталій. І справді, на фото видно, що в руках артиста миска і винтик, яким він як би збиває вміст посуду.

Прихильниці у коментарях почали висувати свої версії того, що може готувати Віталій Козловський. Також фанати засипали виконавця компліментами з приводу його спокусливого образу.

"Готуйте. Нагодуйте нас", "Віталій, Ви печиво "Бонжур" готуєте, напевно, так?", "Фото клас, люблю", "Ага, сиджу тут слюнками обтікаю вже! Інтрига скажена! А якщо серйозно, то звичайно ж чекаю!", "І як після такого фото нормально працювати?", "Такий сексуальний", "Віталій, а Ви все сидячи на підлозі готуєте?", "Яке "смачне" фото. Шикарний, як завжди", - пишуть фоловери у коментарях до аппетитного фото Козловського.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше повідомлялося, що відомий український співак і шоумен Віталій Козловський показав нову кохану. Романтичну фотографію з загадковою брюнеткою співак опублікував на своїй сторінці в Instagram. "Одного разу в наше життя приходить та сама людина... І ми починаємо дякувати тим, хто пішов з нього", - підписав фото Козловський. З цих слів можна зробити висновок, що дівчина на знімку – нова кохана співака. А ще він дякує колишню дівчину Раміну Ехакзай, розставання з якою Козловський важко переживав, за те, що вона зникла з його життя.

Нагадаэмо, ексгібіціоніст Козловський взявся за старе.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Козловський презентував новий кліп.

Також портал "Знай.uа" писав, що босий Козловський вирішив дещо приростити.