Популярні співачки, зірки вітчизняного шоу-бізнесу Надя Дорофєєва та Віра Брежнєва станцювали сексуальний танець на столі, який зняли на камеру.

Артистки влаштували "пожежу" на дні народження київської бізнес-вумен Сабіни Мусіної. Пікантний ролик опубліковано на Instagram-сторінці іменинниці (щоб подивитися, доскролльте новину до кінця).

Все почалося з того, що Дорофєєва, Брежнєва і Мусіна пародіювали "золотий" склад "ВІА Гри", аж раптом пустилися в танок. У якийсь момент Віра і Надя вилізли на стіл, потім Брежнєва лягла на нього, а Надя спокусливо рухалася над нею, пише "Обозреватель".

За всім цим спостерігали гості вечірки, зокрема, чоловік Дорофеєвої Володимир Дантес і український шоумен Андрій Шабанов. Сама ж Сабіна, яка знімала все на камеру, навіть жартома запропонувала відправити ролик чоловіку Віри Брежнєвої Костянтину Меладзе, якого не було на святі.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

"Вірунь, я відправлю це відео в особисті повідомлення Костянтину Меладзе, тому що це мій останній шанс стрибнути в вагончик". жартома підписала ролик Сабіна Мусіна

Прихильники були вражені сміливістю Наді і Віри, а також оцінили їх розкутість і вміння веселитися.

"Надя і Віра запалили, звичайно! Дуже круто, такі запальнички", – похвалили фанати дует Дорофеєвої і Брежнєвої.

Нагадаємо, що солістка групи «Время и Стекло» Надя Дорофєєва опублікувала новий знімок, в якому постала у незвичайному образі. Цього разу на своїй сторінці в Instagram Дорофєєва опублікувала фото, на якому вона зухвало позує в бунтарську образі.

Співачка додала до посту парочку фото, на яких представлені деякі моделі з її колекції одягу. Велосипедка, спеціальна маска, що приховує нижню частину лиця, довгі білі шкарпетки з чорними смужками, біла довга вільна футболка з чорним хрестом на грудях, і незвичайна «поліетиленова спідниця» чудово довершили і без того одіозну зірку.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Дочка Фреймут розлютила українців "запальним танцем".

Також Знай.ua" писав про те, що Спекотна Ембер Херд показала ідеальну фігуру в спокусливій сукні.