Відомий український продюсер, репер і зірковий тренер шоу "Голос країни" Потап дуже активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість виклав спільний знімок з Настею Каменських з далекого минулого. Так, артист зізнався, що 1 травня 2006 року на світ з'явився їхній дует, а з того часу багато чого сталося і змінилося. Варто відзначити, що Потапу і Насті вже давно приписують роман і шлюб, адже парочка не відходить один від одного ні на крок.

"1 травня 13 років тому народилась моя улюблена група Потап і Настя! Вітаю @kamenskux і всіх всіх всіх ,якщо б не ми , то ви зараз може і не були би тими ,ким ви стали! А Ми - унікальний дует і ціла плеяда і школа свята та кохання! #потапинастя", - трепетно підписав Потап. Фолловери не пройшли повз: "Боже, як час летить ... пам'ятаю, як ще вривалися в школі під пісню «Не пара»... ☺️", "Ви найкращі!Моя юність пройшла на ваших піснях! Є що згадати і це круто🔥", "Ех, а я вже подумала що ви вирішили розповісти про стосунки😂❤️😘! Зі Святом!", "Дуже хочемо почути вас знову разом😍😍😍😍😍Вітаю 🎉🎉🎉", "Музика дитинства".

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.