У середу, 1 травня, видання The Sun опублікувало інформацію про те, що фронтмен The Libertines і Babyshambles Піт Доерті потрапив у лікарню – він вколов палець голкою їжака. Тварина вколола 40-річного поета, занісши до рани інфекцію. Підсумок — перематана рука і скасований виступ на радіо BBC.

Піт Доерті

Як стало відомо, Доерті вигулював своїх собак, коли одна з них раптово схопила їжака зубами. Музикант кинувся на захист звірка і спробував дістати його з пащі пса, але в цей момент їжак вколов його. Голка застрягла в пальці, і разом з нею в організм потрапила інфекція. На даний момент музикант почуває себе нормально і перебуває в бадьорому настрої. Доерті опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі фотографію з перебинтованою рукою і написав: "Величезне спасибі прекрасним чоловікам і жінкам, які працюють у Національній службі охорони здоров'я! Це справжні ангели, і вони мільйон разів заслуговують на нашу повагу і вдячність".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Варто відзначити, що Доерті і його новий проект The Puta Madres не так давно представили свій дебютний альбом. Вони планували відправитися в тур на його підтримку по Великобританії і Європі в найближчу п'ятницю, 3 травня, однак наразі невідомо, чи зможе група здійснити задумане.

Піт Доерті

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що ведуча проекту "Життя інших" Жанна Бадоєва міцно прихворіла під час чергових зйомок у В'єтнамі. Ведуча розповіла, що сильний тропічний вірус "підхопила" і вся знімальна група.

Як повідомляв портал "Знай.uа": з'ясувалося, що, ще будучи юною, Полякова активно займалася музикою. А коли займалася грою на фортепіано, то могла "перестаратися" і потім довго ходити в гіпсі.

Також "Знай.uа" писав, що в одному з треків свого нового альбому Pink співає про те, що вона ненавиділа своє тіло з раннього віку. Причина виявилася досить трагічною – у віці 17 років у неї стався викидень. За словами співачки, з того часу у неї було ще кілька спроб народити дитину, проте всі вони також завершувалися викиднями.