Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскравий портретний знімок, позуючи в робочій обстановці. Так, артистка зізналася, що так і не змогла дочитати дуже цікаву книгу "Таємнича історія Біллі Міллігана" Деніела Кіза, що розповідає про реального персонажа, в якому через психічні розлади вмістилися відразу 24 особистості.

"#наработе
Розщеплення особистості)
Все ніяк не можу визначитися, я до красивих або розумних 😁 Рік тому почала читати «Таємнича історія Біллі Мілліган», але закинула , тому що мене замучило переливання з пустого в порожнє: «дисоціація є», «ні, він всіх обманює», «так ні ж, гляньте, в ньому 24 особистості»... я навіть дико злилася на Біллі за те, що він боявся зізнатися собі у своїй хворобі 🙈.
Тепер чекаю фільм з Дікапріо , щоб дізнатися фінал 😂
Ви ж, напевно дочитали до кінця?)", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери взялися коментувати: "Я читала, мені дуже сподобалася книга і факт того, що вона про реальну людину!!прочитала на одному диханні і довго ходила під враженням!", "Дочитала... і потім довго не могла нічого читати..", "Як можна закинути таку круту книгу?", "О, це одна з моїх найулюбленіших книг!! Мені здається психіатрія це дуже захоплююче 😬".

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.