Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість дуже трепетно привітала Олексія Потапенка з їх 13-ю річницею. Як виявилося, дует Потап і Настя разом з 1 травня 2006 року, а з цього приводу артистка виклала миле селфі парочки, яким приписують роман і навіть шлюб.

"Сьогодні дуже особлива дата: 13 років тому народився наш дует «Потап і Настя». Все почалося з двох людей, Льоші і Насті, які по-справжньому горіли ідеєю дарувати людям радість, а перетворилося на справжній музичний тріумф, на якому виросло вже ціле покоління. Спасибі @realpotap за всі ці роки, що ми працюємо з тобою пліч-о-пліч, переживаючи разом мільйон емоцій, моментів і злетів. Разом ми –– 💪🏻💥 Творити з тобою –– невичерпне джерело натхнення і творчої енергії! Ти у всьому інноватор і створив знакові для нашого шоу-бізнесу проекти. Все до чого б не доторкнулася твоя талановита рука просто приречене на успіх! Знаю, що попереду нас чекає ще дуже багато запаморочливих вершин! Зважаючи на паузу в дуеті, ми продовжуємо творити разом музику, яка не знає кордонів, стає історією і залишається в серцях мільйонів людей ❤ З днем народження нас!", - трепетно підписала Каменських. Потап також ніжно відповів виконавиці: "Дякую Сонечко🌞".

Фолловери ж залишилися в захваті: "А я вже думала зізнаєтеся що разом😂😍😜❤️🔥🙌👏", "Я думала що зараз буде зізнання що вони разом 😂😂", "Як відчувається, що між вами любов ♥️", "Як не крути - але ви пара!)", "Вітаємо, залишайтеся такими ж веселими ,енергійними і позитивними людьми 💓💓", "Наречений і наречена тілі тілі тєсто)))))", "Найкраща пара в житті і на сцені!!!❤️ Любові вам вічної!!!!🙌".

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.