Скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook. Нещодавно знаменитість виставила спільний кадр з чоловіком Володимиром Локотко, позуючи в бікіні тілесного кольору на пляжі. Так, артиска відправилася на відпочинок в сонячну Туреччину, виставивши напоказ струнку фігуру, однак думки фанатів розділилися.

"❤️", - лаконічно підписала Фреймут. Фолловери ж взялися коментувати побачене: "Ну шикарна жінка, троє дітей, а виглядає, як дівчинка ❤️", "Олю!Здається Ви застигли в часі!Ви-прекрасні 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍", "Олюшка гарненька,як дівчинка,тай чоловік нівроку,гарні!!", "Ну ви дуже класна! Дай боже собі так виглядати в стільки років!)))".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Були і ті, хто розкритикував тіло Ольги: "Як дошка. Талії немає", "Олю, треба щось трошки їсти))))))) ви занадто худа)))))), а так ви супер)))", "Дуже худа ви, Олю))", "Що рекламуємо ??? Ні фігури , ні купальника !!!😭😱😢", "Тростинка", "Прозора".