Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість похвалилася неймовірними кадрами, позуючи в жаркій Барселоні перед показом Milla Nova, де стала спеціальною гостею разом з Лесею Нікітюк і Мішель Андраде. Так, артистка приміряла досить відверте вбрання, що складається з чорних штанів на високій талії і абсолютно прозорої блузи, прикрашеної маленькими блакитними пір'їнками. Незвичайний образ Даша доповнила яскраво-червоною губною помадою.

"Птахом в Барселону, і назад)
Захоплююся і пишаюся всією командою ", - поділилася радістю Астаф'єва. Фолловери взялися коментувати: "Краса-страшна сила!)", "Божественна🖤💜🖤💜", "Як можна бути такою гарною 🔥❤️", "Крила.,крила - ноги!!! 🌺🌺🌺", "Ідеальна дівчина)❤", "Шиикарна😍😍😍😍😍🔥", "Незаконно красива Даша🔥", "Яка Ви красива❤️❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

Також знаменитість показала дуже пікантний кадр зі зйомок фільму "Кошмарний директор або школа №5", де зіграє роль секретарки Аліни. Так, артистка кардинально змінила імідж, позуючи в образі сексуальної блондинки.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим. Виявляється, артисти зіграють головні ролі в українській комедії "Продюсер", яка вийде на екрани 14 лютого.